A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb vb-szenzáció: Irán a hosszabbításban lőtt 2 góllal verte Walest


Walesi dráma Katarban. 

A rendes játékidő végén még egy lagymatag meccs 0:0-ás állását láthattuk a kijelzőn, de végül az iráni válogatott a 98. és a 101. percben szerzett gólokkal 2-0-ra legyőzte a walesi csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság pénteki játéknapján, a B csoport második fordulójában.

A drámai végeredmény előzménye, hogy a rendes játékidő utolsó perceiben kiállították a walesiek kapusát, aki brutálisat ütközött egy iráni játékossal: a kirohanó kapus térdével ütközött az iráni feje. Wales gyorsan kapust cserélt, majd emberhátrányban próbált védekezni – a hosszú ráadásban született két iráni gól viszont drámai gyorsasággal vetett véget reményeiknek.

Két forduló után Irán 3, Wales 1 ponttal rendelkezik, a csoport másik két csapata, Anglia és az Egyesült Államok ezután mérkőzik meg egymással.

Az utolsó fordulóban egy pikáns Irán–USA meccs következik majd, Wales pedig a brit társországgal, egykori gyarmatosítóikkal, az angolokkal mérkőzhet meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések