A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NoÁr kikotyogta: tényleg nemzetközi tankönyvekből szervezik az ellenállást Magyarországon

A színész-aktivista maga részletezte, hogy milyen nemzetközi forrásokból dolgoznak a hazai ellenállók. 

A magyar jobboldalon több alkalommal is részletesen foglalkoztak azzal, hogy az elmúlt évtized hazai ellenzéki mozgalmaiban milyen mintákat, sémákat, akár aktivista tankönyvekből származó, szó szerinti útmutatásokat követtek és követnek a szervezők.

Pédaként Szrgya Popovics szerb aktivista útmutatásai egyértelműen kimutathatók a hazai ellenzék tevékenységében,

különösen a pártokon kívüli aktivista körökben.

Idéztük már a neves amerikai baloldali aktivista-professzor, Saul Alinsky pontokba szedett receptjeit is a sikeres mozgalomépítéshez.


Most pedig az történt, hogy a legújabb mozgalmár nemzedék arca, Molnár noÁr Áron maga mondta el szóról szóra a 444-nek adott interjúban, hogy

valóban pontosan ezekből az iránymutatásokból, tankönyvekből veszik mozgalmaik és akcióik szervezését.

„Én iszonyú boldog lennék, ha úgy tudnánk működni, mint az Otpor. Ez Srda Popovicnak volt a mozgalma, ami Milosevic rémuralmát döntötte meg Szerbiában. Az a mozgalom és egy koncerttel indult, és ők is kábé egy szalvétára skiccelték föl a logójukká vált öklöt. Nálunk effektíve pont ugyanez történt, jelent is meg nálatok cikk erről, hogy Horgas Péterrel hogyan találtuk ki egy kávézóban a felkiáltójelet, a közös kiállás szimbólumát” – részletezte az interjúban noÁr.

„Ott aztán egy nagyon tudatos építkezés történt, de kihagyták például Gene Sharp leírásait, amiben elmondja, hogyan néz ki egy mozgalom stratégiai felépítése. Szóval itt vannak a minták, csak ez tényleg van-e olyan anyagi forrásunk, amiből tovább tudunk lépni...” – tette hozzá a színész-aktivista.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NoÁr orvosi eset!!!...- és kódolva van sorsába a hirtelen és tragikus halál!!!

MINDERRŐL és "MINDENRŐL" LEGJOBBAN azonban a NÉPSZERŰ ZSIDÓ HALEMBER (Edward Fishman!!!) TETT EGY REMEKBE SZABOTT ÖSSZEGZÉST!!!

https://hvg.hu/gazdasag/20200505_Uj_vilagrend_johet_de_ki_tudja_milyen?fbclid=IwAR3zpfKel8H2EDkf8TgERoDREscz_0KspSMU4Ud9u5j298ia6I_NpINUgY8

FOKOZÁSKÉNT a (T)RENDRŐL! - "SAJNOS HAZÁNK ÁLLAMPOLGÁRAINAK IS A TÖBBSÉGE, ALAPVETŐ ÉS ÁLTALÁNOS ÉRTÉKREND VÁLSÁGBAN SZENVED.
...-ÉS NEM FOGJÁK FEL, HOGY BŰNSZERVEZETET ÉS BŰNSZERVEZETET EGYMÁSSAL NEM ÖSSZEHASONLÍTGATNI KELL, HANEM ABBA KELL HAGYNI A SZOLGÁLÁSUKAT, HA RÁJÖVÜNK ARRA, HOGY AZOK-AZOK.
...- MERT AKI BŰNSZERVEZETEKET TÁMOGAT ÉS SZOLGÁL,...- MONDJÁK AZOK MAGUKAT KORMÁNYNAK, VAGY ELLENZÉKNEK,...- AZOK AZ EMBERSZABÁSÚAK AZONTÚL, HOGY HAZÁJUK, HAZÁNK FELSZÁMOLÁSÁHOZ SEGÉDKEZNEK, MAGUK IS BŰNÖZŐVÉ, MAJD A VÉRSZÍVÓK ÁLDOZATÁVÁ VÁLNAK!
...- ÉS MÉG VALAMI! - SOK FIDESZNYIK JÖN AZZAL,...- HOGY TUDJA, HOGY A KORMÁNYA SOK GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI STIKLIT KÖVET EL, DE ŐK A KISEBBIK ROSSZ ÉS NINCS ALTERNATÍVÁJUK!

– NOS, KEDVES EMBEREK,...- A HAZAÁRULÓ, BŰNSZERVEZETKÉNT, DIKTATÓRIKUSAN MŰKÖDTETETT ÁLLAMVEZETÉSNEK CSAK ALTERNATÍVÁJA VAN,...- AZT AZONNAL FEL KELL SZÁMOLNI ÉS MINDENNEMŰ SZOLGÁLÁSÁT, TÁMOGATÁSÁT ABBA KELL HAGYNI.


– ...-HOGY AZUTÁN A MAGUNK HAZÁJÁT KEZDJÜK EL ÉPÍTENI VÉGRE!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/2/03__Foldi_viragok.mp3