A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teherautó és személyautó karambolozott Jászapáti és Jászkisér között


Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki az autóból.


Közúti közlekedési baleset történt november 21-én 9 óra körül a 3227-es számú úton, Jászapáti és Jászkisér között – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján két jármű ütközött össze, a baleset során megsérültek számáról és a sérülés fokáról ezidáig nincs információnk.  Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben – tette hozzá a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint teherautóval ütközött össze egy személyautó Jászapáti térségében, a Jászkisér felé vezető, 3227-es út 25-26-os kilométere között. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból, így a mentősök megkezdhették az ellátását. A raj áramtalanította a járművet. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

 Rajtaütés: drogkereskedőket kapcsoltak le a rendőrök Abonyban és Jászkarajenőn
 Kukáknak csapódott az ittasan vezető sofőr Törökszentmiklóson
 Segítségnyújtás nélkül otthagyták a Tiszajenőnél elgázolt kerékpárost, aki belehalt sérüléseibe
 15 éves fiatal lányt keresnek a szolnoki rendőrök
Alvó embereket raboltak ki Szolnokon

Felborult a traktor, miután összeütközött egy személyautóval Kunmadaras és Tiszaszentimre között

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések