A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alvó embereket raboltak ki Szolnokon


A rendőrök őrizetbe vettek két helyi férfit, akik a gyanú szerint alvó embereket fosztottak ki. A bíróság elrendelte letartóztatásukat.


A rendelkezésre álló adatok szerint három vidéki férfi ittas állapotban lefeküdt aludni egy szolnoki pénzintézet előterébe október 30-án éjjel. Ezt észlelte az arra járó két helyi, akik közül az egyik bement az előtérbe, átkutatta az alvó sértett zsebeit, melyből pénztárcát vett magához, a másik alvó mellől pedig szintén tárcát és egy mobiltelefont vett el. A pénztárcában talált bankkártyával ezt követően bűntársa 6 alkalommal, míg egy harmadik társuk – aki időközben csatlakozott a pároshoz – 1 alkalommal vásárolt kisebb értékben – közölte a police.hu   

A nyomozók elemezték a pénzintézet biztonsági kamerának felvételeit, mely rögzítette a bűncselekmény elkövetését, majd személyismeretüknek köszönhetően azonosították a felvételen látható feltételezett elkövetőket.

A 26 és 28 éves szolnoki férfiakat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol  1 rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett és 2 rendbeli kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Őrizetbe vételüket követően, a két terhelt letartóztatását a bíróság 30 napra elrendelte, míg harmadik társuk szabadlábon védekezik.

Jász-Nagykun-Szolnok megye hírei

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések