A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tanártüntetés helyett bohócforradalom lesz Hajdúszoboszlón


Tömöri Ilona (akinek politikai hovatartozását nagyon jól ismerjük) egy facebook eseményben hívta fel a figyelmet a november 25-ére tervezett tanártüntetésre, amire 16 óra 30 perckor kerül sor Bocskai szobornál. 

De menjünk szép sorban.

A tanárok fizetésemelését követelő kormányellenes megmozdulásra felszólalóként a Dani Máriát hívták meg szülőként, akiről nem sokat tudunk, csak sejtjük melyik politikai párt szekerét tolja (a párt neve M-el kezdődik). 

Visszatérve Ilona nénire és az ő oktatási intézményére. Véletlenül nem ott dolgozik hol ide Holoda felesége is? Véletlenül nem egymás nyali-fali barátnői?

Ezzel még nem álítottam semmit, csak kérdezem. 

Persze a tanártüntetés apropóján ezek a szerencsétlenek még egy helyi diákot sem voltak képesek megszólaltatni, hanem az Apró Villából javasolt, a DK ifjúsági szervezetének tagját Olajos Vajkot importálják a megmondó emberek táborába. 

De menjünk csak tovább a DK ernyőszervezetérének a PDSZ-nek alelnökére, a szoboszlói illetőségű Totyik Tamásra, aki folyamatos ellenzékiként a kormány megbuktatására apellál. 

És hogy miért bohócforradalom?

Hát a meghívott sztárvendég miatt, aki úgy látszik még nem húzott le elég bőrt a diákokról. Aki egy diktatúrában szólásszabadság díjat kaphatott. Aki egy jobboldali meleg ismerősömet azzal vádolta meg, hogy abuzálta. Aki a nemzetközi trendeknek való megfelelés miatt transznemű nagykövetet importált mozgalmába, csupán edukációs céllal. Aki LMBTQ aktivistákkal kíván boldog valentin napot a most felnövő generációnak is. Stb... 

Baxd meg Ilona. Ha a tanárokról szólna ez az egész, akkor nem hívtál volna kommunista és LMBTQ propagandistákat a megmozdulásra. 

Ha tényleg a tanárokról szolna ez az egész, akkor nem csinálnál egy bohócforradalmat belőle.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a tanárok fizetésén emelni kell. De ez nem a tanárokról szól. 

Ellenzékiként politikai haszonszerzés céljából ráültetek erre az ügyre. 

És a címhez visszatérve, miért bohócforradalom? Azért mert mert ez az egész az ellenzéki bohócokról szól és az ellenzéki bohócok szervezik. Bohóc Noár. Bohóc Totyik. Bohóc Mari és bohóc Vajk. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések