A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szülés egy megyei körforgalom kellős közepén


A délelőtti órákban kezdődtek a fájások annál a Csongrád-Csanád megyei kismamánál, aki férjével indult el a kórházba vasárnap.


Út közben azonban felgyorsultak az események és megindult a szülés. Az apa egy körforgalom biztonságos szegletében tudott félreállni, majd a mentők segítségét kérte. 

A Mentésirányítás azonnal több egységet, köztük a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsiját is a helyszínre riasztotta, miközben a rutinos mentésirányító az apukát nyugtatta és instruálta a teendőkre. 

Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és még a személyautóban világra segítették a kis Áront, aki rögtön fel is sírt. 

Helyszíni ellátást követően a boldog édesanyát és újszülött gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. 

Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a  mentésben résztvevőknek gratulálunk! - számolt be oldalán az OMSZ.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések