A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő a 2022-es Miss Bikini: 22 éves, budajenői lány lett a szépségkirálynő


A 22 éves Kubinyi Sophie-t koronázták meg a Miss Bikini 2022-es királynőjének.


A Miss Bikini 2022-es királynőjének Budajenő büszkeségét, Kubinyi Sophie-t koronázták meg.

Augusztusban a szupercellaveszély miatt elmaradt a Miss Bikini döntője a Balatonboglári BBB (bor, Buli, Balaton) Fesztiválon, a Miss Hungary fotótáborában a hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógyfürdőben mégis sikerült megtartani.


A 22 éves Kubinyi Sophie Budapesten született. Az egyetemen nemzetközi gazdálkodást tanult, idén júliusban szerezte meg a diplomáját.

- Terveim szerint mesterképzésre is fogok jelentkezni marketing szakon, angol nyelven. Nagyon érdekel a nyelvtanulás, ezért igyekszem minél több időmet erre fordítani. Szeretek megismerni új kultúrákat és hagyományokat, ha tehetném, mindennap más nemzetiségű emberrel beszélgetnék.


- Nagy hangsúlyt fektetek az önfejlesztésre és a pozitív mentalitásra. Szabadidőmben szeretek olvasni, illetve bébiszitterkedem közeli ismerősöknek. Az álmom, hogy egyszer nekem is egy szép, nagy és  egészséges családom lehessen, amelyben kiteljesedhetek.

- A sportolás a mindennapjaim része, leginkább  a szabadban szeretek mozogni, de egy női alakformáló stúdióba is járok mellette.  A szépségipar egy új fejezet lenne az életemben, amiből szintén tanulni és fejlődni szeretnék - árulta el a 2022-es Miss Bikini.


A legszebb láb címet az Orosházáról érkezett Mike Cintia érdemelte ki, a gyáli Nemecsek Edit büszkélkedhet a legszebb dekoltázs díjjal, a pécsi Takács Babett pedig a legszebb fenék szalagot kapta meg. 

Nicole Kidman örül, hogy kiment az arcából a botox - 8 sztár, aki nyíltan vállalja, hogy botoxoltatott
 Molnár Andi levágatta hosszú haját: a rövid frizurával ilyen dögös lett
 Katalin hercegné áttetsző ruhába bújt: a pöttyös kreáció így kiemelte karcsú alakját
„Készen állok” - Jane Fonda felkészült a halálra

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések