A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nicole Kidman örül, hogy kiment az arcából a botox - 8 sztár, aki nyíltan vállalja, hogy botoxoltatott


Ezek a hírességek őszintén felvállalták, hogy kipróbálták a botoxot.

A sztárvilágban nagyon népszerűek a különböző szépészeti kezelések és a plasztikai beavatkozások, sokan mégsem hajlandóak bevallani, hogy kipróbálták, vagy rendszeresen alkalmazzák ezeket. Vannak, akik még úgy is tagadnak, hogy egyértelműen látszik az arcukon, hogy nem természetesek a vonásaik.

Akadnak azonban olyan sztárok is, akik őszintén felvállalják, hogy sebészkés alá feküdtek, vagy épp botoxoltattak.

Nicole Kidman és Courteney Cox például azok közé a színésznők közé tartoznak, akik elmesélték tapasztalataikat, és elárulták, nekik nagyon nem jött be a mimikai izmokat ellazító, ráncvasaló botulinum toxin injekció. És hogy kik azok, akik még rajtuk kívül nyíltan beszéltek a botoxról?

Az 55 éves Nicole Kidman arca egy időben teljesen eltorzult a botoxtól, és később ő is belátta, hogy túlzásba vitte az injekciókat, és örült, hogy kiment az arcából. Egy interjúban azt mondta, próbálta a botoxot, de már elmúlt a hatása, így végre újra tudja mozgatni az arcizmait.

A Jóbarátok Monicája, az 58 éves Courteney Cox szintén megbánta az injekciókat, amikre az orvosok beszélték rá. Elárulta, az eredmény annál rosszabb lett, minél többet kapott belőlük, és a képeken még rosszabbul nézett ki, mint a valóságban. Ma viszont már sokkal jobban érzi magát, mert kiment a hatásuk, és végre újra hasonlít régi önmagára.

Az ötvenéves Gwyneth Paltrow bevallotta, egyenesen sokkolta az eredmény, amikor kipróbálta a botoxot, ezért - bár bármit bevet a szépsége érdekében - ezt soha többé nem vállalja be.

Az 56 éves szupermodell, Cindy Crawford egy interjúban elárulta, egészséges életmódot él, ápolja a bőrét, és bár a krémek hatnak a bőr textúrájára, szerinte egy bizonyos kor felett a rugalmasság visszaállítása érdekében csak a vitamininjekciókra, a botoxra és a kollagénre számíthat.

A 68 éves modell, Christie Brinkley elmesélte, az első alkalommal nem sült el jól a botoxkezelés, és szinte depresszióba taszította az, hogy kifejezéstelennek tűnt tőle az arca. Ezért döntött úgy, hogy a homlokába soha többé nem adat az injekcióból, a nyakán viszont újra bevállalta a botoxot.

A 63 éves Jamie Lee Curtis bevallotta, több plasztikai beavatkozást is kipróbált. Volt egy kis zsírleszívása, bevállalt egy kis botoxot, de rájött, hogy igazából egyik sem működik igazán.

Az 57 éves modell, Linda Evangelista elmesélte, ő volt az első híresség, aki nyilvánosan felvállalta, hogy botoxoltatott. Nemrég félresikerült plasztikájáról is őszintén beszélt.

A Szex és New York Samanthája nem csak a sorozatban és a filmekben nagy rajongója a botoxnak, hanem a való életben is. A 66 éves Kim Cattrall a szemöldökei közti ráncokat tünteti el az injekciók segítségével.
 

 Katalin hercegné áttetsző ruhába bújt: a pöttyös kreáció így kiemelte karcsú alakját
„Készen állok” - Jane Fonda felkészült a halálra
Görög Zita kicselezte a halált: lezuhant a gép, amin utazott volna
Az 53 éves Catherine Zeta-Jones királynőként festett hófehér estélyijében: élete legszebb ruhájában ment a premierre

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések