A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsis Máté kivégezheti az ellenzéket - titkosítások feloldását kéri


Megtették első jelentésüket a magyar titkosszolgálatok vezetői a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban.

Ahogy azt korábban megírtuk, még október végén ült össze a nemzetbiztonsági bizottság Márki-Zay kampánypénzei miatt. Az ülésen meghallgatták a titkosszolgálat jelentését is az ügyben.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a magyar titkosszolgálatok megtették első jelentésüket a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

„Az ügyben megismert tények megdöbbentőek, a helyzet sokkal súlyosabb, mint ahogy azt az eddigi nyilatkozatokból gondolni lehetett”

– hangsúlyozta a frakcióvezető.

Az anyag titkosításának feloldását kérte Kocsis Máté

A bejegyzésből kiderült, hogy a titkosszolgálati anyag minősítése 2051-ig titkos, azonban a bizottság csütörtöki ülésén Kocsis kezdeményezte ennek feloldását, „hiszen az ország szuverenitását súlyosan sértő cselekményekről és tranzakciókról van szó,

melyekről joga van tudni a teljes magyar nyilvánosságnak”

– húzta alá.

„Remélem – az ügy súlyára tekintettel –, hogy ennek nem lesz akadálya és azt is, hogy a baloldali pártok sem ellenzik mindezt” – tette hozzá.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint a megismert információkból kiindulva nyilvánvaló, hogy „az elemző-értékelő munka következő időszakos jelentése is olyan tényeket hoz majd a felszínre, melyek segítenek majd tisztán látni

a rendszerváltozás óta eltelt három évtized legsúlyosabb botrányát, annak személyi és szervezeti összefonódásait”.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NATO MEGSZÁLLÁS ALATT ZSICI GOEBBELS „NEM LESZÜNK GYARMAT” FELVONULÁSI TERÜLETE!!!
NANÁ, HOGY a RETTEGŐ "NAGYONHARCOS" ORBÁN-REZSIM ÉVTIZEDEKRE TITKOSÍTOTTA a CIONISTA HADMŰVELET ÖSSZES MEGALKUVÁSÁT és KÖLTSÉGEIT!!!

„Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” – a 12 pont e sarkalatos követelésére hívta fel a figyelmet vezérszónoklatában Novák Előd, hozzátéve: az Irakban, Maliban és hasonló megszállásokban (korábban csúfos bukással végződve Afganisztánban is) való részvételünkre költött milliárdokból inkább vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést, komolyabb hazai hadgyakorlatokat biztosítana katonáink számára a Mi Hazánk.
Elfogadhatatlan, hogy amely honvéd nem vállal külföldi megszállásban való részvételt, annak előmenetele korlátozott.
Miután a kormány korábbi ígérete ellenére mégis engedélyezte a NATO-csapatok hazánkba telepítését az amerikai-orosz háború keretében, a Mi Hazánk maradt az egyetlen párt, mely Magyarország függetlensége mellett szót emel.
Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban, Magyarország a magyaroké! - szögezi le a Mi Hazánk.
https://www.youtube.com/watch?v=POO5chVSrRQ&feature=emb_logo