A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerékpárlopás lett a céges buli vége Gyulán


Céges buliból indult haza egy férfi és útközben ellopott egy lezárt biciklit Gyulán. A rendőrök másnap elfogták, a kerékpárt pedig visszaadták a tulajdonosának.


Kerékpárlopásról értesítették még szeptember 20-án, kora délután a rendőrséget Gyulán. A bejelentő elmondta, hogy a biciklijét napokig nem használta, a Vásárhelyi Pál utcában, egy kerékpártárolóban volt lezárva, de nem találta ott. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei megnézték a térfigyelőkamerák képeit, az egyik rögzítette is, hogy egy férfi még szeptember 16-án 2 óra körül elvitte a tárolóból a kétkerekűt – olvasható a police.hu közleményében.

Az egyik rendőr felismerte a felvételen a lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves gyulai férfit, akit szeptember 21-én előállítottak a rendőrkapitányságra. A kihallgatásán elmondta, hogy egy munkahelyi rendezvényen volt és onnan gyalog indult haza.

Útközben látta meg a kerékpártárolóban a biciklit, amit végül elvitt. Hajtani nem tudta, mert le volt zárva, ezért hazáig gyalogolt mellette. A rendőrök megtalálták nála és lefoglalták a kerékpárt, amit visszaadtak a tulajdonosának. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és büntetőeljárás iratait kedden továbbította az ügyészségre.

Munkavégzés közben megrongáltak egy gázvezetéket Gyomaendrődön
Elek és Gyula között két személyautó ütközött össze
 Berúgta ismerőse ajtaját az éjszaka közepén egy férfi Vésztőn
Kisteherautónak majd háznak ütközött egy férfi Gyulán
 Nem adott elsőbbséget a kerékpáros, összeütközött az autóssal Okányban
 Kerékpáros és autós ütközött össze Békéscsabán
 Autó sodort el egy kerékpárost Újkígyóson

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések