A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ha kitölti a Márki-Zay-féle konzultációt, az esztergomi férgező, tetvező, gombázó képviselőhöz kerülhetnek az adatai


A megbukott ellenzéki miniszterelnök-jelölt hétfőn kezdett „Civil Nemzeti Konzultációba”. 

Márki-Zay Péter és a hozzá kapcsolódó Mindenki Magyarországa Mozgalom november hetedikén „Civil Nemzeti Konzultációba” kezdett. A konzultáció aljára görgetve, az adatvédelmi tudnivalókra kattintva viszont érdekességek tűnnek fel:

Ha kitölti a Márki-Zay-féle konzultációt, akkor az esztergomi férgező, tetvező, gombázó képviselőhöz kerülhetnek az adatai.

Az adatvédelmi nyilatkozatban ugyanis szerepel az adatfeldolgozók pont alatt egy bizonyos Pilar Internet Consulting Kft. (2500 Esztergom, Lőrinc utca 2.) mint weboldal üzemeltető, amely Kft. ügyvezetője történetesen az a Cserép János, aki az egyik kampányban tetvezett és férgezett, a minap pedig gombákat emlegetett.

A férgeket ki kell ásni, a tetveket meg kell tizedelni, és engedni kell ezt a jobb sorsra érdemes várost paraziták nélkül növekedni, virágozni, gyümölcsöt hozni”

– írta honlapján éppen pünkösdvasárnap a politikus. Nemrég pedig egy ismerősének az SMS-ét osztotta meg a Facebook-oldalán ilyen szöveg kíséretében:

Amikor ilyen üzeneteket kapok, akkor jövök rá, hogy vannak közöttünk, akik egyszerűen gombák”

– fogalmazott az esztergomi politikus.

Cserép János egyébként önkormányzati képviselő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések