A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsányék újabb párbeszédes politikust csakliztak el


Lassan akkora az átigazolási keringő az ellenzéknél, mint a futballvilágban.


A Demokratikus Koalíció kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy Erdősi Éva, a Párbeszéd korábbi politikusa a DK-ban folytatja pályafutását. Ismertették, a politikus '19-ig volt párbeszédes, de a három évvel ezelőtti önkormányzati választáson függetlenként, de az ellenzék támogatásával indult a polgármesteri posztért Csepelen.

A mai naptól a Demokratikus Koalícióban folytatja politikusi pályáját. Aktív ellenzéki politikus, aki számára a közpénzek tiszta és átlátható felhasználása kiemelten fontos, így rendszeresen nyilvános adatkéréssel fordul a fideszes vezetésű csepeli önkormányzathoz és közreműködik a helyi ügyletek feltárásában – írta párt.

Erdősi Éva így már nem csupán szövetségesünk, hanem munkáját pártunkban, a Demokratikus Koalícióban folytatja velünk együtt egy szabad Magyarországért és a csepeliekért egyaránt”

 – zárták.

Az első nagy igazolás a múlt héten történt, ugyanis Szücs Balázs, a VII. kerület alpolgármestere áttette székhelyét a Párbeszédből a DK-frakciójába.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések