A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Franciaországnak fel kell hagynia Zelenszkij támogatásával, aki egy harmadik világháború kirobbantására tett kísérletet"


Franciaországnak fel kell hagynia Zelenszkij támogatásával, aki egy harmadik világháború kirobbantására tett kísérletet - mondta a nemzetgyűlési képviselő, a jobboldali Franciaország emelkedj fel párt vezetője, Nicolas Dupont-Aignan volt francia elnökjelölt.

Hozzátette, hogy

az ukrajnai konfliktus megoldásának egyetlen módja a béketerv.

A tervnek tartalmaznia kell a tűzszünetet, Donbász függetlenségét a minszki megállapodásokkal összhangban, valamint Ukrajna semlegességét.

Korábban Zelenszkij annak a véleményének adott hangot, hogy a Kijevvel folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban Moszkva azt a célt követi, hogy "rövid távú nyugalom" legyen az ellenségeskedésekben.

Korábban a "Patriots" (Hazafiak) francia mozgalom vezetője, Florian Philippot felszólította Volodimir Zelenszkijt, hogy tárgyaljon Oroszországgal, megjegyezve, hogy az európai országok nem követnek el öngyilkosságot érte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések