A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy újszülött is életét vesztette a Debrecen és Ebes között történt halálos balesetben (videó)


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. 

Két személyautó frontálisan karambolozott a 4-es főút 215-ös kilométerénél, Ebes és Debrecen között szombaton a déli órákban - közölte a katasztrófavédelem. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt. A balesethez riasztott debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, valamint kiszabadítottak egy beszorult embert. 


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlanok az ütközés körülményei. A balesetben két ember életét vesztette és többen megsérültek - adta hírül előzetesen Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 13 óra magasságában. A rendőrök 17 óra magasságában feloldották az útlezárást, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte, hogy:

az esethez több mentőegységet is riasztottak. A mentők egy férfi, egy nő és újszülött gyermekének életét a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sajnos nem tudták megmenteni. A helyszínről egy gyermeket és egy férfit súlyos sérülések gyanújával szállítottak kórházba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések