A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecen lett az Év Turisztikai Települése


A vendégek és a szakmai zsűri értékelései alapján.   

Debrecen lett az Év Turisztikai Települése a Szallas.hu „Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Versenyén”– részletezi közleményben az önkormányzati sajtóosztály. Az idegenforgalmi megmérettetésen

a szallas.hu-ra beérkezett vendégektől származó visszajelzések és a verseny szakmai zsűrijének értékelései alapján döntöttek.

összesen 24 hazai szálláshelyet ismertek el a budapesti Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban tartott gálán tegnap este. Emellett kiosztották Az elmúlt 10 év Év Szállása, az Év Turisztikai Attrakciója, a Turizmus Szakma Példaképe, valamint az Év Turisztikai Települése díjakat. Utóbbi kategóriában 500 település közül választották ki a három díjazottat:

Debrecen végzett az első helyen, megelőzve Szegedet és Zalakarost.


Az elismerést Széles Diána alpolgármester vette át, aki szerint sokak érdeme, hogy ez a komplex értékelési szempontrendszer alapján odaítélt díj Debrecenbe került.

A városunkban működő összes turisztikai szolgáltató a saját területén végzett professzionális és lelkiismeretes munkával, a VisitDebrecencsapata pedig kreatív ötleteivel, a város turisztikai megjelenését koordináló tevékenységével járult hozzá ehhez az óriási sikerhez. Köszönöm mindenkinek, aki ebben szerepet vállalt, mert a vendégek értékeléseiből az látszik, hogy munkájukat magas színvonalon végzik, ezzel tovább erősítik városunk hírnevét.

mondta beszédében Debrecen turizmusért is felelős alpolgármestere.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések