A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berg Danika: Orbán barátai közül csak Meloni, Erdogan és Putyin maradtak


Csekk Katka férje is a Facebookon üzenget.


„Rájár a turáni átok az autokratákra és populistákra. Wilders, Jansa, és Le Pen után Bolsonaro is megbukott Brazíliában. A szavazás befolyásolására tett kísérletek ellenére Lula nyerte az elnökválasztást, igaz, nagyon szoros küzdelemben.

Orbán barátai közül tehát csak Meloni, Erdogan és Putyin maradtak. Az előbbi miniszterelnöki szűzbeszédében az európai integráció és együttműködés mellett tette le a garast, míg az utóbbi lehetetlen helyzetbe lavírozta magát Ukrajna lerohanásával. Innen nehezen tudná megnyerni a megszálló háborút, miközben a nemzetközi közvélemény számára is teljesen elfogadhatatlanná vált személye.

2024-ben az lesz a feladatunk, hogy kiálljunk egy erős, élhető és európai Magyarországért, és még jobban visszaszorítsuk az Orbán-féle populistákat mind európai, mind pedig országos szinten!”

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
BERG DÁNIEL SZEMITA MOSSAD ÜGYNÖK és 3-as ÁLLAMPOLGÁR, AKI TÖBBSZÖRÖSEN is NEMZETI KOCKÁZAT MAGYARORSZÁGRA NÉZVE...- és MILY MEGLEPŐ, de SZABADON és MILLIÓKÉRT ÁSKÁLÓD6 BEFOGADÓ HAZÁJA ELLEN!!!
SZERINTED MI LENNE VELED, HA TE CSINÁLNÁD UGYANEZT a MÉRHETETLEN ALJASSÁGOT és ÁRULÁST?
JA, HOGY MÁR KIVÉGEZTEK VOLNA a PEGASUSSAL LE és KIHALLGATÓ (D)ROGÁNANTALOK=ANGOLTANÁROK!?
AKKOR EZ a GÉN-KORCS ZSIDRÁK MIÉRT LEHET MÉG MINDIG ELEVEN ISZONYÚ JÓLÉTBEN a MAGZAT-GYILKOS CSEH (K)ATKÁVAL!?
http://web.t-online.hu/apuska/media/3/04__Tucatik_ember.mp3