A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

 Balkezes volt a férj: ez volt a feleség szerencséje


Le akarta szúrni párját. Azért nem sikerült, mert a jobb kezével nem tudott kellően nagy erőt kifejteni a késssel.


Vádat emelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 58 éves férfi ellen előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt. A vádirat szerint a férfi egy borsodi kistelepülésen lévő családi házukban élt feleségével. 2020. februárjától betegség következtében a bal keze lebénult. Nehezen tudta mozgatni, korábban ez volt a domináns keze, innentől a gyengébb, ügyetlenebb jobb kezét használta.

Nyakán szúrta meg

Féltékeny volt a feleségére, mert szerinte megcsalta őt. Ebből több vita is volt közöttük. Eltervezte, hogy megöli, ezért 2022. februárjának második felében az egyik napon, az esti órákban magához vett egy 30 centiméter hosszúságú konyhakést, és a közös hálószobájukban a párnája alá rejtette, majd elaludt.  

Másnap reggel a felesége felébresztette a vádlottat, iskolába indította közös gyermeküket, majd visszafeküdt az ágyba, amikor a vádlott elővette a konyhakést, és a felé fordulva fekvő sértettet a nyakán megszúrta. A nő védekezett, megpróbálta eltolni magától a vádlott kezét, de a vádlott újból a nyakán és a hátán megszúrta összesen öt esetben, mire a sértett kimenekült a szobából és a másik lakrészben lévő lányánál bezárkózott.

Öngyilkos akart lenni

A bántalmazás következtében a sértett a nyakán 8 napon túl gyógyuló szúrt, metszett sérüléseket szenvedett el, a halálos eredmény azért maradt el, mert a vádlott a jobb kezével nem tudott kellően nagy erővel szúrni.  

A férfi a cselekmény után öngyilkosságot kísérelt meg, a konyhakéssel a nyakán és a mellkasán okozott 8 napon belül gyógyuló szúrt sérüléseket.

Az ügyészség a büntetlen előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a feltételes szabadságra bocsátás lehetősége kizárt. 

Lángra kapott egy személyautó és egy kerti melléképület Edelényben
 Először beszélt a tragikus balesetről az áramütésben megégett sárospataki fiú
 Halálra verte vendégségbe érkező ismerősét
 Egy 17 éves és egy 16 éves fiatalkorú vert meg egy férfit Miskolcon mert nem akarta megadni a PIN-kódját
Tűz volt egy kazincbarcikai családi ház udvarán
Sej Haj! Hajvágógép "gyűjtőt" keresnek a miskolci rendőrök

A sátoraljaújhelyi kávézóba saját magát is lejattolta a betörő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések