A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ügyészség vádalkut kötött Schadl bizalmasával


Házipénztár és EgyenlegMoncsi elnevezésű Excel-táblázatokban dokumentált minden pénzmozgást, így a Völner Pál volt államtitkárnak juttatott kenőpénzek kifizetését is a végrehajtói kar elnökének bizalmi embere, akivel az eljárás során vádalkut kötött az ügyészség – értesült a 24.hu. A lap szerint a nő 90 oldalnyi vallomást tett, amiben részletesen beszámolt Schadl ügyeiről. 

Schadl bizalmasa hivatalosan végrehajtójelölt volt, valójában azonban Schadl pénzügyeseként dolgozott, tisztában volt azzal is, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke rendszeresen fizet kenőpénzeket – többek közt Völner Pál korábbi igazságügyi államtitkárnak is.

A vádirat szerint Schadl 924 millió 852 ezer forint illegális jövedelemre tett szert a Völner Pállal kialakított korrupciós kapcsolata révén. A pénzt az ő kérésére kinevezett végrehajtóktól kapta vissza, egy részét pedig – 2021 júliusáig összesen legalább 83 millió forintot – átadta a befolyását Schadl érdekeinek megfelelően gyakorló fideszes államtitkárnak. Az eljárásnak 22 vádlottja van, köztük Schadl, Völner, valamit Schadl apja, felesége és sofőrje is, de a kenőpénzeket táblázatokban vezető bizalmi ember csak tanúként szerepel.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁNIG CSUROG a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA VÉRPATAKJA!!!
..és VAN POFÁJUK a BOLSEVIK BELÜGYES ADÓCSALÓ CSEMETE VARGA JUDITTAL MOSATNI a VÉRES MOCSKOT a 30 ÉVE ILLEGÁLISAN MŰKÖDŐ, DE a MINDENKORI KORMÁNYOK TÁMOGATÁSÁT ÉLVEZŐ a MÁRA MÁR 10 EZER MILLIÁRDOT is MEGHALADÓ KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSSOROZATOT ELKÖVETŐ KÖZJEGYZŐ-MAFFIA HAMISDIPLOMÁS FENEVADJAIRÓL!!!
Hadházy szerint a zsidó-bűnöző Schadl és országos maffia hálózata miatt Varga Juditnak kihallgatásokra kellene járnia...
https://rtl.hu/belfold/2022/11/23/had...jarogatnia) - vagy inkább, mint egy jól működő demokráciában: börtönben kéne rothadnia!!!

ÍME, O1G VALÓDI KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!
ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!...- hogy új ISRAHELL TELEPESEI TOTÁLISAN MEGSZÁLLJÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem és nyugdíj letiltások mértéke elfogadták, így a végrehajtás alól mentes összeg a korábbi 28.500.- Ft helyett 60.000.- Ft összeghatárig emelkedik, valamint változik az- az összeg is, mely felett a jövedelem korlátlanul el és le-vonható!!!- itt a korábbi 142.500.- Ft, helyett már 200.000.- Ft lett a magyar ellenes Orbán-rezsim által meghatározva!!!
VÉRLÁZÍTÓ, HOGY az ELLENZÉK SEM FOGLALKOZOTT az EBRD DIKTÁTUM EME KEGYETLEN KÖVETELÉSÉVEL!!!
Az új végrehajtási őrület szerint pláne nem érvényesülnek az átvert adósok emberi jogai, az emberi méltósághoz való jog, az emberi létminimum (a megélhetéshez szükséges összeg) nem élvez mentességet a végrehajtásban, az új 60.000.- Ft-os összeg, nyilvánvalóan nem képes az adós és családja létfenntartását biztosítani!!! - ezért az emberi jogok érvényesülése érdekében a végrehajtási törvény teljes felülvizsgálatát követelő radikális változtatásra van szükség a már nyomaiban sem magyar Orbániában!!!
https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk