A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Árokba zuhant egy rokkantkocsis ember Püspökladányban


Kigyulladt egy szeméttároló csütörtök hajnalban Debrecenben, a Darabos utcában. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.


Jelzett a szén-monoxid-érzékelő csütörtökön reggel Nagyhegyesen, a Bocskai utca egyik családi házában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók az ingatlanban méréseket végeztek, melyek igen magas gázkoncentrációt mutattak. A házban ketten tartózkodtak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A gázszolgáltató szakemberei a készüléket kizárták a rendszerből.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap reggel Debrecenben, az Ispotály utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Két méter mély árokba zuhant egy elektromos rokkantkocsival közlekedő ember tegnap délelőtt Püspökladányban, a Széna téren. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a helyszínen tartózkodók a bajbajutottat kiszabadították az árokból. A baleset elszenvedőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. Az egység a járművet kézi erővel kiemelte az árokból.

Tüzelőanyag és berendezési tárgyak kaptak lángra egy családi ház pincehelyiségében csütörtökön kora este Nyíracsádon, a Zrínyi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kihoztak az épületből egy gázpalackot, majd egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Összeütközött két személygépkocsi Debrecenben, a Csemete utca és a Mester utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították. Személyi sérülés nem történt – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések