Hirdessen itt

Amerikai napilap: Az USA-t nem Joe Biden irányítja, hanem Soros György hálózata


Az American Thinker konzervatív napilap szerzője szerint Biden „egyértelműen demenciában szenved”.

 Az USA-t nem Joe Biden amerikai elnök irányítja, hanem Soros György milliárdos szervezeti hálózatai – így fogalmazott az American Thinker rovatvezetője, Brian Camenker.

A konzervatív napilap szerzője szerint Biden „egyértelműen demenciában szenved”, így nem írhatta alá egyedül „több tucat rendkívül radikális rendeletet”. Ráadásul az amerikai vezető adminisztrációja „a legradikálisabb Amerika-ellenes emberek százaival” kezdte feltölteni a kormányt és az igazságszolgáltatást.

„Senki sem hiszi el, hogy Biden örökkévaló mentális ködében valóban megtervezte, megírta, elrendelte, vagy akár csak részleteiben is ismeri ezt az egészet” – áll az anyagban.


Minden a Soros-szervezeti hálózat érintettségére mutat ebben.

Soros emberei rendkívül okosak és tapasztaltak, szenvedéllyel utálják Amerikát” – hangsúlyozta a cikkíró. Brian Camenker szerint jelenleg az első számú feladat az, hogy „nyíltan leleplezzük az Amerikát valójában irányító »árnyékkormányt«, és mindent megtegyünk azért, hogy teljesen kiűzzük őket”.

„Látva, hogy mi történik most (és tanulva a múltból), nem túlzás azt mondani, hogy mindannyian egy tehervonaton vagyunk, amely a pokol felé tart.

Ha nem siklatjuk ki hamarosan, akkor végül nem lesz visszaút

– fogalmaz az amerikai szerző.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések