A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sertéseket szállító teherautó került bajba Püspökladánynál


Vasárnap hajnalban Vámospércsen, a Báthori kerten egy családi ház tetőszerkezete égett nyolc négyzetméteren. A tűz berendezési tárgyakat is érintett. 

A ház lakója a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta az épületet, így nem sérült meg. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tüzet egy tüzelő-fűtő berendezésből kipattanó szikra - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Püspökladány közelében a 4-es számú főúton egy autó és egy kisteherautó ütközött össze vasárnap délután. A teherautó tíz sertést szállított. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték az áramtalanítást. A balesetben sem járművek utasai sem az állatok nem sérültek meg.

Este két autó ütközött össze Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást.

A sérülteket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések