A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Molnár Áron "noár": Kiállunk Pánkotai Lili mellett


A liberális megmondóember, színész, felforgató nyílt levelet írt a mocskos szájú Pánkotai Lilike iskolájának.


Mint ismert, a balliberális oldal újabb csillagától elhatárolódott a saját iskolája is.

Kommentár nélkül:

„Nyisztor Zsolt!

Én kértem föl Pankotai Lilit arra, hogy október 23-án az ADOM Diákmozgalom több mint 80.000 főt számláló tüntetésén slammelje el a »JÖVŐ« című slamjét. Ez a slam 6 hónapja fent van a youtube-on. Szerencsére eljutott hozzám.

Ez a slam bizonyítja a jövő generációjának bátorságát, tántoríthatatlanságát és dühét. Nem, nem a káromkodások miatt. A káromkodás az eszköz, amivel aláhúzzuk a mondandónkat. (Bayer Zsolt írásai és megnyilvánulásai után hadd ne kelljen több szót ejtenem a káromkodásokról)

Itt a tartalom a fontos.

Egy generáció megállíthatatlanul küzd az oktatás, a pedagógusok és a saját jövőjükért.

Lili élt a szabad véleménynyilvánítás jogával. Pont. Ha ezért retorzió éri, akkor számoljon velünk. Mert nem fogjuk némán nézni.

Zsolt, mégis milyen alapon határolódik el az iskola? Lili az iskoláját képviselte október 23-án? Nem. Az iskolájában mondta ezt el? Nem.

Ön így fogalmaz:

»Tiszteletben tartjuk a szabad véleménynyilvánítás jogát, ellenben elhatárolódunk.«

Mégis mitől határolódik el? Ön szerint nem omlott össze az oktatási rendszer? Ön szerint a pedagógusok bére megfelelő? Ön szerint nem felháborító, hogyha valaki kritikus hangot üt meg a kormánnyal szemben, az azonnal karaktergyilkosság áldozata lesz a kormánymédia által?

Ön így fogalmaz:

»Messzemenően elutasítjuk annak(a slam-nek) minden, a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető tartalmát és narratíváját.«

Ön elutasította nyilvánosan, amikor Szájer József szexbotrányba keveredett? Elutasította nyilvánosan, mikor Kaleta Gábornál 19 ezer gyermekpornográf képet találtak? Elhatárolódott, mikor Borkai Zsolt egy jachton vett részt egy orgián? Ők mind a keresztény konzervatív értékrend pusztítói. Tilos összekeverni őket a kereszténységgel, tőlük valóban el lehet határolódni. De egy érettségiző diáktól, aki élt a szabad véleménynyilvánítás jogával elhatárolódni?

Arányos ez?

A noÁr Mozgalom minden tagja teljes mellszélességgel kiáll Pankotai Lili mellett és mindent meg fogunk tenni, hogy be tudja fejezni a gimnáziumi tanulmányait.

Lili nem maradt csendben, használta a hangját, kiállt az oktatásért, a jövőért azokkal szemben, akik csendre akarták inteni. Kiállt azokkal szemben, akik azt akarják elérni, hogy féljünk használni a hangunkat!

Nem maradunk csendben! És Zsolt »ha el sem hiszi, a fiatalok a jelen és a kibaszott jövő.«”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések