A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magára akarta robbantani lakását egy erzsébetvárosi férfi


Budapesten, a VII. kerületi Kertész utca egyik társasházának földszinti lakásában keletkezett tűz 2022. október 12-én 18 óra után – írja a rendőrség honlapja. 

A szomszédos lakások füsttel telítődtek, a nyílászárók megégtek, tizenöt embernek kellett elhagynia otthonát, de senki sem sérült meg. A tűzoltók gyorsan eloltották lángokat.

Az erzsébetvárosi járőrök a ház előtt elfogták a földszinti lakás lakóját, a 48 éves K. Gyulát, aki a rendelkezésre álló adatok szerint otthonában megnyitotta a gázcsapot, majd tüzet gyújtott.

A férfit a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon közveszély okozása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A zavartan viselkedő férfi beismerő vallomásában azt mondta, magára akarta robbantani lakását, de aztán megijedt és kimenekült. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések