A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kisbusz és személyautó csattant össze, három embert vittek kórházba a 42-es főútról


Emellett lómentésben és egy szeméttűznél is segédkezniük kellett a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek keddről.


Egy ló és a csikója egy emésztőgödörbe esett Nyírgelsén, a Jókai utcában, kedden délben. A helyszínre a nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a műszaki mentést irányították. A település polgármestere egy erőgépet kért a helyszínre, annak segítségével bontották meg az akna oldalfalát. A két lovat végül közösen kimentették. Az állatok nem sérültek meg – olvasható a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Napközben egy kisbusz és egy autó ütközött össze Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton. A kisbusz nyolc utasával az árokba hajtott, míg a személyautó az úttesten maradt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt mindenki ki tudott szállni a járművekből. A tűzoltók az átvizsgálást és az áramtalanítást végezték el, a mentőszolgálat pedig három embert szállított kórházba.


Késő délután Nagykerekiben, a Bem utcában hulladék égett a kertben, emiatt riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat, ők egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Nyolc elfogás, három tettenérés a rendőrségnél

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – áll a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, öt embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések