A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hotelszobákat tarolt le egy leszakadó szikladarab Görögországban, egy nő meghalt


Egy hatalmas szikladarab szakadt le Kréta szigetén egy tengerparti hotel fölött, a hatalmas kő pedig elvitte a hotel egy részét, írja a Reuters. Az Agia Fotia nevű településnél található Markos Studios nevű hotel megsérült részén egy család nyaralt: a nő meghalt, a férfi túlélte, a fiuk pedig megsérült a balesetben. 

A földcsuszamlás vasárnap hajnalban történt, és a tűzoltóság nagy erőkkel érkezett a helyszínre. Helyi jelentések szerint két szobát vitt el a szikla, a kiérkező közel 50 tűzoltó néhány óra törmelékeltakarítás után találta meg holtan a 45 éves nőt.

Az 51 éves férj egy másik helyiségben volt, amikor a szikla a szállásba csapódott, ő nem sérült meg. A nyolcéves fiukat is a törmelék alatt találták meg, de ő túlélte a balesetet. A Reuters szlovén, a görög sajtó cseh családról ír. A baleset vasárnap hajnalban történt, a család a tervek szerint aznap reggel hagyta volna el a szállást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések