A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyújtóst csinálna a nemzeti konzultációs ívekből a Momentum


Az ellenzéki párt úgy fogalmazott közleményében: „újrahasznosítsuk és jótékony célra fel tudjuk ajánlani őket.” 

Közleményben reagált a Momentum a pénteken indult nemzeti konzultációra.

A közlemény felütésében arról írtak, „a Fidesz álkérdéseivel elindult a kormánypárt hazug konzultációja. Több milliárd forintból ismét csak hazugságot, megtévesztést és kormányzati propagandát kapnak a magyar családok”.

Majd azzal folytatták, hogy „a modernkori Magyarország egyik legsúlyosabb megélhetési válságát éljük, a kormány mégsem az emberek megsegítésén dolgozik, hanem másra akarja kenni a rossz kormányzás következményét és felelősségét”.

Hangsúlyozták: „több százezer magyar családnak azonnali és valódi segítségre van szüksége ahhoz, hogy át tudja vészelni valahogy a fűtési szezont.

„Ezért a Momentum országszerte be fogja gyűjteni az emberektől a Fidesz hazug konzultációs íveit, hogy papír fűtőtéglák formájában újrahasznosítsuk és jótékony célra fel tudjuk ajánlani őket”

– harangozták be legújabb akciójukról.

„Ma a Fidesz-felárat kell megfizetniük a magyaroknak!”

„A Fidesz megpróbálja elhazudni a válságot, de mi kint leszünk az utcákon és a tereken, hogy elmondjuk mindenkinek az igazságot: a szankciók működnek. A hazai válságért pedig a rossz kormányzás a felelős! Ma a Fidesz-felárat kell megfizetniük a magyaroknak” – zárták közleményüket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések