A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez harmatgyenge volt: nem jött be a kommunistáknak a hiszti, haza is mentek


A többség elindult haza

 
Amint bejelentették a tüntetés végét, a tömeg jelentős része elindult haza. Kisebb csoportokban beszélgetnek, de simán lehet haladni a Szabadság híd és a Petőfi híd irányába is. A tömeg egyébként már az utolsó felszólaló után szellősebbé vált.

Újraindult a forgalom a Műegyetem rakpart környékén
 
A tüntetés vége után viszonylag gyorsan kiürült a Műegyetem rakpart, majd a Gellért téren, később pedig a Szabadság hídon is megindult az autóforgalom. A környék villamos- és buszközlekedése várhatóan hamarosan szintén rendeződik. 

Patkányok lázadása Budapesten

A meghirdetett kezdés előtt már több százan gyülekeztek a Kálvin téren Élő közvetítés! Frissítésért kattints ide! Pár perccel a meghirdetett négy órás kezdés előtt a Kálvin téren már több százan gyülekeztek az ADOM Diákmozgalom és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által meghirdetett szolidaritási tüntetésen.


Pánkotai Lilike: "Nekem soha nem az lesz az első kedves Hír Tv, hogy ki, kinek a f@szát szopja teli erőből"

Főoldal tüntetések Pánkotai Lilike: "Nekem soha nem az lesz az első kedves Hír Tv, hogy ki, kinek a f@szát szopja teli erőből" Egyre keményebb a hangulat... egy obszcén szöveget előadó kis kurva került fel a színpadra... Idézzük: Amikor az egyetlen számításunkra való megoldás a pitagorasz. Azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást?


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések