A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debreceni katonák hőstette a szabolcsi éjszakában


Pont előttük csapódott korlátnak egy autó, azonnal megálltak segíteni.


Közúti balesetnél nyújtottak segítséget a Keleti Pajzs 2022 elnevezésű feladatban szolgálatot teljesítő debreceni katonák a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csaroda község közelében, számolt be honlapján a Bocskai-dandár.

A 39. lövészzászlóalj katonái szolgálati feladatellátásuk végeztével sötétedés után tartottak bázisukra, amikor járművüket nagy sebességgel megelőzte egy másik autó. Nem sokkal azután, hogy elhaladt mellettük, hirtelen eltűnt a látóhatáruk elől. 

Makó Krisztián őrmester, Tóth Ernő őrmester, Incze Attila tizedes és Vidra Mátyás őrvezető észrevették, hogy a menetirány szerinti ellentétes oldal szalagkorlátjának csapódott a gépjármű. 

A katonák forgalomszabályozással biztosították a helyszínt, és azonnal a korlátnak sodródott autóhoz siettek. Megállapították, hogy személyi sérülés nem történt, ezután értesítették az illetékes szervet. A rendőrök kiérkezéséig a katonák biztosították a helyszínt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések