A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajba került egy idős, kerekesszékes ember Hajdúböszörményben, a mentőkre is szükség volt


Traktortűzhöz és csőtöréshez is hívták vasárnap a megyei tűzoltókat. Ügyeleti hírek.


Vasárnap délután egy idős ember az elektromos kerekesszékével az árokba borult Hajdúböszörményben, az Arad utcában. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kézi erővel és dugólétrával kiszabadították a sérültet, és átadták őt a mentőszolgálatnak – közölte szokásos ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Csőtörés után megtelt egy családi ház pincéje vízzel a debreceni Kerezsi Endre utcában. A víz a lakóépületet veszélyeztette, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat, akik egy búvárszivattyúval távolították el a vizet.

Egy mezőgazdasági vontató oldalára borult Debrecen közelében vasárnap késő délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat kórházba szállította a sofőrt.

Gallyak és falevél égett Nyíracsádon, a Sport utcában vasárnap este. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Rendőrség: egy tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tette.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések