A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Verekedésig fajult a vita két család között Tótkomlóson


Okány és Vésztő külterületén balesetnél helyszíneltek, Tótkomlóson garázdaság gyanúja miatt intézkedtek kedden a Békés megyei rendőrök. 

Békés megyében kedden két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Okány közelében 5 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője hátulról nekiütközött egy kerti traktornak. A mentők az utóbbi jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos közlekedési baleset történt 18 óra 30 perc körül Vésztő külterületén, ahol egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek. A balesetben hárman súlyos sérülést szenvedtek, míg ketten meghaltak.

Tótkomlóson kedden 16 óra 30 perc körül két család között kialakult vita fajult tettlegességig. Többen összeverekedtek, ketten könnyebben megsérültek. A rendőrök a verekedőket előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellenük. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a jelenlévők közül kinek, milyen szerepe volt a konfliktusban – olvasható a police.hu beszámolójában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések