A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balesetet okozott, de mivel nem volt jogosítványa, ezért nem állt meg


A férfi a 35-ös főúton tért át a szemközti forgalmi sávba. 

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre szeptember 5-én 14 óra körül, egy személyautó hajtott árokba a 35-ös számú főúton. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek – közölte a police.hu.

Személyi sérülés ugyan nem történt, de a jármű vezetője azt állította, hogy egy vele szemben közlekedő, sötét színű autó miatt kellett elrántania a kormányt. Az elmondottakat több szemtanú is megerősítette.

A rendőrök azonnal a kocsi keresésébe kezdtek. Részletes adatgyűjtést tartottak, tanúkat hallgattak meg, és minél több információt gyűjtöttek a sötét színű autó útvonaláról. Munkájuk pár órán belül meghozta az eredményt, megtalálták a gépjárművet és azonosították a sofőrjét is. 

A 33 éves férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett és az is kiderült, hogy soha nem rendelkezett jogosítvánnyal. Elmondta a rendőröknek, hogy figyelmetlensége miatt tért át a szemközti forgalmi sávba. Látta a visszapillantó tükörben, hogy a másik autó lesodródik az útról, de mivel jogosítvány nélkül vezetett, úgy döntött inkább nem áll meg.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság közúti cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a hajdúnánási lakossal szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések