A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tűzoltók siettek két kisgyerek és anyukájuk segítségére Egerben


A hétvégén összesen 12 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába.


 A 3 tűzesetet és 6 műszaki mentést összesen 10 hivatásos és 1 önkéntes mentőszervezet kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 3 téves jelzés is érkezett az ügyeletre – kezdte beszámolóját Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Szombat délelőtt egy fenyőfa dőlt az útra Egerben a Joó János úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a forgalmat akadályozó fát.

Délután szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M3-as autópálya 86-os kilométerénél, Nagyfüged térségében. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították járművet, a balesetben senki nem sérült meg.

Egy gépjármű motortér szigetelése füstölt délután Gyöngyösön, a Kenyérgyár úton. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók a szigetelést eltávolították, megelőzve a lánggal való égést.

Egy édesanya és két gyermeke nem tudott bejutni a lakásukba délután. Az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport segített, létrákon át behatoltak a lakásba, majd az ajtót belülről kinyitva beengedték az ottlakókat.

Lehasadt fa ága veszélyeztette a gyalogosokat Gyöngyösön a Bethlen Gábor utcában, délután. A város hivatásos tűzoltói távolították el a veszélyes ágat.

Este négy hektáron égett a tarló Tarnaszentmiklós és Pély között. A hevesi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Vasárnap délután kigyulladt egy autó az M3-as autópályán a 40-es kilométerszelvénynél. A hatvani hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet porral oltóval eloltották, a tűzoltók már csak vízsugárral hűtötték vissza a túlhevült karosszériát.

Három személyautó ütközött délután az M3-as autópálya 47-es kilométerénél, a Pest megyei Galgahévíz térségében. A hatvani hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, két kocsit áramtalanítottak, majd biztosították a helyszínt. A mentők két gyermeket megfigyelésre kórházba szállítottak.

Éjszaka egy öt méter magas fa dőlt az útra a Mátraháza és Galyatető közötti úton. A gyöngyösi tűzoltók kéziszerszámokkal távolították a forgalmat akadályozó fát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések