A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfogták a Héhalomnál kannabiszt nevelgető férfiakat


A pásztói rendőrök elfogták azt a 22 éves férfit és társát, akik Héhalom végén lévő erdős területen termesztették a kábítószert, amit később egy aknába rejtettek.


A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 22 és egy 21 éves héhalmi lakossal szemben.

A két férfi augusztus 12-ét megelőzően Héhalom végén, az erdős területen kannabisz növényeket ültetett. A rendszeres gondozásnak köszönhetően 19 tő életképes kannabisz fejlődött ki. A héhalmi lakosok a palántákat kiszedték és a termést befőttes üvegekbe tették, amelyeket a 22 éves férfi lakhelyének udvarán található aknába elrejtettek. A rendőrök azonban a kutatás során a rejtekhelyen a növényi törmelékkel teli üvegeket megtalálták és lefoglalták. A megtalált bruttó 511 gramm növényi törmeléken a kábítószer gyorsteszt THC-re pozitív jelzést adott.

A nyomozók a két férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések