A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több millió forint is lehet a Gyöngyösön rejtélyesen eltűnt férfinél

Csak az autóját találták meg az eltűnése másnapján annak a 23 éves fiatalembernek, akit családja kétségbeesetten keres lassan két hete.

Ahogy beszámoltunk róla hatalmas erőket mozgósítanak a budapesti Kovács Dávid felkutatására, aki még szeptember elején tűnt el Gyöngyösön.

A 23 éves családapa egy építési cég ügyvezetője, azért ment a Heves megyei városba, hogy az ott zajló építkezésükön kifizesse a munkások bérét, így vélhetően több millió forint volt nála. A férfinak azonban nyoma veszett, autóját másnap találták meg a gyöngyösi Kemény János utcában, benne papírjaival és pénztárcájával – írta a Ripost.

A rendőrség már múlt héten közölte, hogy amennyiben szükségessé válik, akkor a Kemény János utcához közeli tavat is átvizsgálják, hétfőn délelőtt pedig útnak is indult Gyöngyösre a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány egy szonárral.

A Ripost kereste az eltűnt férfi feleségét, és édesanyját is.

Nyilatkozni egyikük sem szeretett volna, az édesanya azzal indokolta, hogy korábban álhírek jelentek meg fia eltűnésével kapcsolatban, azt azonban nem árulta el, hogy melyek voltak ezek. Mielőtt lecsapta a telefont kétségbeesetten még annyit mondott, hogy ők sem kapnak tájékoztatást – fogalmaz a portál.

Családja és a rendőrök is keresik a férfit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések