A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szén-monoxid-mérgezést kapott egy nő Balmazújvárosban


A rendőrök tizennégy személyt fogtak el. 

Egy fa dőlt a vasúti pályára Debrecenben, az Olimpia fasornál, a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel távolították el az akadályt. Lehasadt egy nagy faág a debreceni Füredi úton szerda délelőtt. Az egység kihúzós létrán át láncfűrésszel avatkozott be. Kora este pedig egy parkoló autóra esett egy faág a debreceni Görgey utcában. A debreceni tűzoltók a faágat kézi erővel leemelték az autóról - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Hajdúdorogon, a Tokaji úton egy kisteherautó csapódott egy villanyoszlopnak. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították az autót.

Rosszul lett egy középkorú nő tegnap este egy családi ház fürdőszobájában Balmazújvárosban, a Kodály Zoltán utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók is vonultak az esethez, mert felmerült a szén-monoxid mérgezés gyanúja. Amíg a mentőszolgálat a helyszínen vizsgálta a sérültet, addig a tűzoltók méréseket végeztek a nyílt égésterű gázbojler környezetében. A mérések eredményei kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A mentőszolgálat kórházba szállította a ház lakóját, akiről később kiderült, hogy valóban szén-monoxid-mérgezést szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek - írja police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, közülük négy embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, tíz főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések