A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sötét színű mikrobuszból szólítottak le Lajoskomáromban egy fiatalt


Futótűzként terjed a legnagyobb közösségi oldalon a felhívás: vigyázzanak gyermekeikre a lajoskomáromi, középbogárdi szülők! 


Renáta, az édesanya, aki a bejegyzést közzétette, lapunk kérdésére elmondta, 18 éves fiát munkából hazafelé tartva, Lajoskomáromban szólították le ismeretlenek. Az eset szeptember 1-jén, csütörtökön este, 22.45 óra környékén történt.

– Délutános műszakból igyekezett haza a fiam, amikor a háta mögött lassan haladva megjelent egy kilencszemélyes, sötét színű mikrobusz. Ő lehúzódott a bal oldalra, hogy az autó biztonságosan kikerülje, ám ehelyett megállt mellette. A sofőr kicsit lehúzta az ablakot, de éppen csak annyira, hogy ne lehessen belátni. Egy férfi hang szólította meg, azt kérdezte, ne vigyék-e haza. A fiam gyorsan rávágta, hogy nem kell, mert a polgárőr barátai már a következő utca végén várják. Közben úgy hallotta, mintha a hátsó ajtót elhúznák. A férfi még egyszer megkérdezte ugyanezt, majd a fiam újbóli elutasítása után az ajtót gyorsan visszacsukták és nagy sebességgel elhajtottak – adta tovább gyereke történetét Renáta. Hozzátette, sajnos a fiának "csak" ekkora lélekjelenléte volt, a rendszámot nem jegyezte meg, hogy a járművet könnyebben azonosítani lehessen. De legalább nem történt nagyobb baj, nemet mondott a felhívásra.

Rendőrségi bejelentés nem történt. Az üggyel kapcsolatban azonban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot is megkérdezzük, hogy megtudjuk: mit ajánlanak ezekben a helyzetekben, mit érdemes tenni, hogy ne történjen nagyobb baj, s miként lehet segíteni a rendőrség munkáját, hogy mielőbb megtalálhassák a furcsa ismeretleneket.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések