A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Semmi extra: a szemkilövető Gyurcsány rongyemberezett az országgyűlésben

Árnyék Klára árnyék férje, a "feleselő" Gyurcsány ma próbára tette Kövér László tűrőképességét, amikor azzal próbált provokálni, hogy lerongyemberezte a Fideszeseket. 

A baloldal vezére szerint a magyar kormány „háborús bűnökkel vádolt vezetőket védenek (...) hivatalosan találkoznak és kezet fognak a gyilkosokkal. Ez undorító”.

A világ Ukrajna népével van, önök meg Putyinnal”

– mondta Gyurcsány. Ezzel kapcsolatban úgy vélekedett: „van rongy ember, vannak mégrongyabbak. És van a legrongyabb ember”.

Önök a végén a rongy emberek táborába fognak tartozni. Lesz egy lábjegyzet, »rongy emberek« és az önök neve ott lesz a kettőspont után.”

Gyurcsány emellett arról is beszélt, hogy Magyarország szerinte „technikai értelemben államcsődben” van. „Nagy száj, kis tehetség. Láttunk már ilyet, előbb-utóbb vége lesz” – zárta beszédét Gyurcsány.

"Elkurtúk" Feri, az öszödi-böszme ékes szólásával a sejtetés univerzumában is próbált polemizálni és azzal zsonglőrködni, hogy Putyin valamivel megfogta Orbán Viktort. 

Amúgy az árnyék-miniszter árnyékának a beszédét hallgatva semmi érdemi koncepciót nem véltünk felfedezni, kivéve egyet: 

Az ellenzék nem szeretne nemzeti konzultációt a szankciókról. Mert minek azt?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések