A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az árnyékra vetődésre kész Gelencsér Ferenc szerint a szankciók működnek


A Momentum elnöke szerint „Magyarország érdeke, hogy az ukránok nyerjenek”. 

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke hétfőn, a parlamentben felszólalva úgy vélekedett: a brüsszeli, Oroszországot sújtó szankciók működnek, és béke csak akkor lesz, ha Ukrajna megnyeri „a honvédő háborúját a háborús bűnösök ellen”. Gelencsér egyébként kiemelte: „Magyarország érdeke, hogy az ukránok nyerjenek”.

Arról is beszélt, hogy hamarosan rezsiszámlák formájában fog megérkezni a valóság az országba. Családok tízezrei képtelenek lesznek kifizetni a gázszámlát. Gelencsér szerint örökre megjegyzik majd, hogy a szenvedéseikről nem vesz tudomást a kormány. Azt is mondta, hogy a kormány „bedönti a középosztályt, szegénységbe nyomja őket, az ország pedig így összeomolhat”. A politikus kijelentette: Orbán Viktor 12 éve kétharmaddal „uralkodik”, ne nézze l e az embereket.

A politikus kérdésként felvetette, hogy ha Orbán Viktor 1956-ban élt volna, akkor a magyar szabadságharcosoknak is azt mondta-e volna, tegyék le a fegyvert és tárgyaljanak oroszokkal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések