A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Segítségnyújtást színlelve fosztotta ki a baleset sérültjét a halasi nő – videóval

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt vádat emelt egy helybeli nővel szemben, aki segítségnyújtást színlelve egy balesetben megsérült, vérző fejjel földön fekvő idős asszony úttesten szétszóródott holmiját összeszedte és a pénztárcájában lévő 150 ezer forintját elvette.

A vádirat szerint az idős asszony idén június 10-én délelőtt Kiskunhalason, néhány perccel azután, hogy 150 ezer forint készpénzt vett fel egy bankjegykiadó automatából, biciklijével szabálytalanul kanyarodva közúti balesetet szenvedett és súlyos, nyolc napon túl gyógyuló  sérülést szenvedett – írja az ügyészség.

A helybeli nő – az ügy vádlottja – több arra járó és a balesetet észlelő személlyel együtt a földön fekvő, vérző fejű sértetthez sietett. Mialatt a többiek mentőt hívtak és igyekeztek a sérült asszonyt ellátni, a vádlott segítségnyújtást színlelve összeszedte az úttesten szétszóródott holmikat. Kihasználva azt, hogy mindenki a sértettel van elfoglalva, a vádlott félrevonult és a sérült nő pénztárcájából kivette a benne lévő 150 ezer forint készpénzt, majd távozott a helyszínről.

Az ügyészség a nőt kifosztás bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések