A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem csak a gazdin, a kutyáján is segítettek a debreceni mentők


A nő kutyasétáltatás közben esett össze. A mentősök kórházba szállították, de az állatot sem hagyták magára.


Egy 55 év körüli nő esett össze hirtelen kutyasétáltatás közben csütörtök reggel Debrecenben, tudatta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A szemtanúk azonnal a nő segítségére siettek, és mentőt hívtak. A mentésirányító telefonos instrukciói szerint megvizsgálták a beteget, aki bár eszméleténél volt, nem lehetett kontaktusba vonni. A mentők perceken belül helyszínre értek és ellátták az asszonyt, akit kórházba szerettek volna szállítani, ám az idős kutyust sem hagyhatták magára. A mentésirányítás azonnal felvette a kapcsolatot a helyi közterület-felügyelet ebrendészeti szakembereivel, akik azonnal indultak a helyszínre. A tervek szerint az életmentők meg is várták volna őket, ezt azonban már a beteg állapota nem engedte, így a blökit addig a szemtanúkra bízták. Az eb mintha mindent értett volna, türelmesen hallgatta a szervezkedést.

A nőt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba és azóta a kutyus is megérkezett a menhelyre, ahol biztonságban várja a gazdi gyógyulását.

Для просмотра нужно войти или зарегистрироваться

Смотрите публикации, фото и другие материалы на Facebook.


Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések