A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kövekkel dobálta a buszokat egy őrült, egy 4 hónapos csecsemő sebesült meg (videó)


Kockakővel sorozta meg a buszokat egy férfi Budapesten, nem akármi motiválta. A feldühödött rongáló ellen vádat emeltek. 

A 40 éves férfi hadban állt egyik buszsofőr ismerősével, ezért komoly tervet eszelt ki.

Az ügyészség keddi tájékoztatása szerint eldöntötte, hogy buszokat fog kövekkel megdobálni a Rákóczi úton, így levezetve a feszültséget.

2021. június 25-én késő este egy kockakővel a kezében szobrozott az út szélén, majd mikor érkezett egy Keleti Pályaudvar felé közlekedő busz, elsült a keze.

A busz oldalsó ablakán betörte az üveget, a repkedő szilánkok az utastérben, a kő pedig az egyik utason landoltak. Sérülést ekkor nem, viszont több mint 200 ezer forintos kárt okozott.

8 nappal később megismételte. Egy szintén a Keleti felé tartó járatot szemelt ki, majd hasonlóan az egyik oldalsó ablakot vette célba.

Ekkor szétszóródó üvegszilánkok egy 4 hónapos csecsemő fejét sebesítették meg, szerencsére csak könnyebben. Az okozott kárra is rá tett egy lapáttal, ami majdnem elérte a 300 ezer forintot.

Az ügyészség a férfit mindkét esetben rongálással és a közlekedés biztonsága elleni bűntettel vádolja, illetve letöltendő börtönbüntetést kérnek rá - írja a Tények.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések