A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony kesergett, a csepeli polgármester megoldotta: mégsem zár be a csepeli munkásszálló


„Ilyen nehéz helyzetben a megoldást csak tárgyalásos úton, együttműködve lehet megtalálni. Nem pedig fenyegetőzve és üzengetve, ahogyan azt Karácsony Gergely főpolgármester tette” – írja Csepel polgármestere. 

„A kolléganőm sírva tette le a telefont. A titkárságomat egy apuka hívta. Azt kérdezte, mégis hova menjen a négy kiskorú gyerekével most, hogy kirakja őket a tulajdonos a csepeli munkásszállóból” – írta korábban Facebook-oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester az állította, Jellinek Dániel „egynapi profitja elegendő lenne a helyzet megoldására”.

Karácsony bejegyzése végén így fogalmazott: „ha Jellinek úr mégsem hajlandó 200 ember lakhatása érdekében feláldozni egynapi profitját, akkor adja át a munkásszállót a Fővárosi Önkormányzatnak, mert mi nem »piaci alapon«, de emberiességi alapon megakadályozzuk, hogy emberek kerüljenek onnan az utcára”.

Megállapodtunk – NEM zár be a csepeli Zászlós szálló

– jelentette be Borbély Lénárd csepeli polgármester. „Sikeres tárgyalást folytattam a szállót működtető Indotek Group vezetőjével, Jellinek Dániellel, akivel nemcsak arról állapodtunk meg, hogy vállalják a téli üzemelés többletköltségét és továbbra is működtetik a megemelt árak mellett az épületet, hanem további fejlesztéseket is végrehajtanak” – számolt be Borbély. Hozzátette:

„Ebből is jól látszik, hogy az ilyen nehéz helyzetben a megoldást csak tárgyalásos úton, együttműködve lehet megtalálni.

Nem pedig fenyegetőzve és üzengetve, ahogyan azt Karácsony Gergely főpolgármester tette

– fogalmazott a polgármester.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések