A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kanalas Harris-nek is küldtek két busznyi migránst


Két migránsbusz érkezett Kamala Harris alelnök asszony Naval Observatory rezidenciája elé Washingtonban.

Mint ismert, a floridai kormányzó megunta a migránsokat és elkezdte küldözgetni őket azoknak a politikusoknak, akik oda vannak értük.

A nap folyamán már  két repülőgépnyi illegális bevándorlót szállíttattak egy luxus-nyaralószigetre, most pedig az alelnök is kapott belőlük.


A két migránsbusz a texasi Del Rióból érkezett Kamala Harris alelnök washingtoni Naval Observatory nevű rezidenciája mellé csütörtök reggel - írja a Fox News.

A 75-100 embert, akiket a texasi Eagle Passban vettek fel, Greg Abbott texasi kormányzó küldte. A csoportban venezuelai, uruguayi, kolumbiai és mexikói migránsok is vannak. A Fox News Digital által megkérdezett több migráns azt mondta, hogy szerintük a határ nyitva van, ellentétben azzal, amit Harris vasárnap egy interjúban mondott.

Abbott szerint a texasi határ menti városok túlterheltek, és a washingtoni és New York-i hatalmon lévőknek szembe kellene nézniük a határválság valóságával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések