A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jászladányi drogdílereken ütöttek rajta


A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a TISZA MEKTO bevetési egységeivel közösen kedden délután Jászladányon tartottak házkutatást, majd elfogtak, és előállítottak egy 56 éves nőt és 38 éves lányát, valamint egy 47 éves férfit – közölte a police.hu. 

A megalapozott gyanú szerint az idősebb nő megállapodott a férfival, hogy rendszeresen vásárol tőle új pszichoaktív anyagot 10 000 forint/gramm áron, melyet a lányával kiporciózva a helyi fogyasztóknak tovább értékesít.

Idén márciustól folyamatosan, heti rendszerességgel történtek a szállítások, majd a két női gyanúsított az anyagot alufóliába csomagolva, 1000–2000 forint/adag áron adta tovább. A rendőrök az ingatlanban végzett kutatás során összesen 26,44 gramm fehér és zöld színű kábítószergyanús anyagot, a férfi lakásán pedig készpénzt találtak, amiket lefoglaltak. A nyomozók a trió tagjait gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések