A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab belengette, hogy új államot alapít a népével


A Nép Pártján Mozgalom 2022. augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén bontott zászlót ezzel is jelezve, hazánknak új államalapításra van szüksége.- kezdi Jakab a szombat reggeli agyzsibbasztós posztját. 

Majd így ír a továbbiakban:

Mi, akik a nép pártján állunk, valljuk: ti nem azért dolgoztok egy életen át, hogy ezt a semmirekellő, ingyenélő bandát etessétek. Nem azért dolgoztok egy életen át, hogy mások hízzanak kövérre a ti pénzetekből. Azért dolgoztok, hogy a saját gyerekeiteknek megélhetést, biztonságot, jövőt adhassatok. És most a kormány ezt is elveszi. A megélhetést is, a biztonságot is a jövőt is, a kenyeret, a szoba melegét is.

És még ezt is írja:

Igen, a kormányváltáshoz az ellenzéket is meg kell újítanunk. Az ellenzéki pártok ne önmagukkal foglalkozzanak, hanem a választókkal. Mi ezt tesszük akkor, amikor jobb- és baloldali magyarokból közösségeket építünk szerte az országban. Erőt és hitet adunk azoknak, akik már elvesztették. Igenis érezze a magyar ember a legkisebb faluban is, nincs egyedül a bajával, ellenben együtt erő vagyunk. Olyan erő, amely előtt ennek a hatalomnak is meg kell hajolnia, hisz azért mégiscsak a víz az úr. Tudjuk, hogy mit akarunk. Jólétet akarunk, összefogást akarunk, Európát akarunk, egy emberséges Magyarországot akarunk.

Van ilyen része is a bejegyzésének:

Az ellenzéki pártok ma sokszor abban versenyeznek egymással, hogy ki a jobboldalibb, meg ki a baloldalibb. Ki a konzervatívabb, meg ki a legliberálisabb, ki a zöldebb. Nálunk ilyen verseny nincs. Nekünk nem jobboldalibbnak meg baloldalibbnak kell lennünk másoknál. Nem. Nekünk egyszerűen csak emberibbnek kell lennünk. Embernek lenni mindég, minden körülményben.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések