A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Háromszor pattant vissza az üvegajtóról a salgótarjáni rabló, majd megfenyegette az eladót


A salgótarjáni rendőrök elfogták a rablót. 


A police.hu tájékoztatása szerint a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 22 éves helyi férfit, aki szeptember 3-án késő délelőtt betért egy megyeszékhelyi élelmiszer boltba, ahol lopási szándékkal több árucikket pakolt a nála lévő kézitáskába. A boltvezető-helyettes cselekményét észlelte és a bejárati üvegajtót bezárva elszámoltatási céllal elállta az útját. Az elkövető a bolti alkalmazottat félrelökte, és három alkalommal az üvegajtónak szaladt azzal a céllal, hogy azt kitörve menekülni tudjon, azonban az üveg nem tört ki. Ekkor a férfi életveszélyesen megfenyegette az üzlet alkalmazottját, aki a fenyegetés hatására kinyitotta az ajtót, amelyen keresztül a salgótarjáni lakos a helyszínről távozott.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozóinak és a rendészeti osztály egységeinek összehangolt széleskörű adatgyűjtése eredményeként rövid időn belül azonosították és lakóhelyén elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható fiatal férfit. A hatóság tagjai a terhelt lakásán megtartott kutatás során több, a boltból származó árucikket is megtaláltak. Az erőszakos elkövetőt a rendőrök kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések