A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyermeke születhetett a börtönben ülő Aureliónak


Nagyon úgy néz ki, apasági teszt vár a börtönben ülő valóságshow sztárra. Baján azt pletykálják, Aurelio egyéjszakás kalandjának egy kisbaba lett az eredménybe tavaly év végén. 

A ValóVilág egykori győztesének édesanyja a Bors kérdésére megerősítette, valóban van egy baba, akit a fiára akarnak fogni, de nem Aurelio az édesapa, mindez csak pletyka.

A hírek szerint Aurelio egy házibuliban jött össze egy bajai lánnyal, aki azt hitte, hosszú kapcsolatából fogant a pici, de egy DNS-teszt megállapította, hogy nem így van. Aurelio édesanyja azonban úgy tudja, nem volt semmilyen DNS-teszt, több apajelölt is lehetséges, de abban biztos, hogy nem az ő fia az apuka.

Már akkor hallottam, hogy Aurelio és a lány összejöttek egy éjszakára, amikor megtörtént az eset. Úgy tudom, hogy akkor éppen szakításban voltak, ezért kerestek vigaszt egymás társaságában. A lány egyébként sokáig abban a hitben volt, hogy az a pesti férfi az apa, akivel egyébként a kaland utáni napokban ki is békült, de a pici születése után csináltatott teszt beigazolta, hogy ez nem így van

– mesélte az egyik szórakozóhely munkatársa, aki jól ismeri azt a lányt, aki gyermeket szült állítólag Aureliónak. A pultos azt is elmesélte, a balkézről született gyermek hírére Aurelio és barátnője, Edit szakítottak.

Hogy valóban Aurelio-e az édesapa, az egyébként könnyen kideríthető, ugyanis ha valaki börtönben van, annak alapesetben tárolják a DNS-ét, a tárolt adatokat pedig rendelkezésre bocsáthatják a bíróság kérésére egy apasági per esetén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések