A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy orosz képviselő kérelmet nyújtott be azért, hogy vezényeljék a frontra


„Szolgáltam a szovjet hadseregben Lengyelországban. Most tartalékos őrnagy vagyok. Teljesítenem kell a kötelességem” – fogalmazott Oleg Kolesznyikov.

Az Egyesült Oroszország frakciójának képviselője, Oleg Kolesznyikov kérelmet nyújtott be arról, hogy küldjék az ukrajnai hadművelet övezetébe – közölte szombaton a párt sajtószolgálatára hivatkozva a TASZSZ orosz állami hírügynökség. 

„Szolgáltam a szovjet hadseregben Lengyelországban. Most tartalékos őrnagy vagyok. Teljesítenem kell a kötelességem” – fogalmazott a politikus. 

A harctérre kérte magát a Donbaszi Önkéntesek Szakszervezetének vezetője, Alekszandr Borodaj is. Ez idő alatt a Donbaszi Önkéntesek Szövetsége öt különleges különítményt és három zászlóaljat szervezett.

A különítmények egy részét most újjászervezik és visszaállítják a harckészültség érdekében.

Két sorzászlóalj és három különítmény jelenleg aktívan harcol a fronton. És most a Honvédelmi Minisztérium felhívására készen állok csatlakozni hozzájuk – fogalmazott a szervezet vezetője. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések