A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy napon két ittas vezető okozott balesetet az M7-esen


Feltűnően lassú tempóval, felsőtestével a kormánynak dőlve vezette a személyautóját egy 43 éves kaposvári nő, aki a kocsival az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszárszó magasságában előbb a belső, majd három kilométerrel később a külső szalagkorlátnak ütközött.  

Az egyedül utazó nő a balesetben nem sérült meg. A rendőrök a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett. A sofőrnek elvették a vezetői engedélyét, és az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene. 

Nem sokkal később egy 45 éves zalakomári férfi autózott Letenye felé a sztrádán. A férfi szintén Balatonszárszó magasságában egy előzés közben, a távolságot helytelenül felmérve nekiütközött az előtte haladó járműnek. 

A baleset feltételezett okozójának járműve felborult és a sofőr 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, ráadásul ellene is büntetőeljárást indítottak az ittassága miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések