A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy-két ág megadta magát Debrecenben


Több helyszínen dolgoztak a tűzoltók.


Kisebb tűz, ágleszakadások, műszaki mentés egyaránt munkát adott a hajdú-bihari tűzoltóknak szeptember 2-án, derül ki a katasztrófavédelem szokásos, előző napról szóló sajtójelentéséből.

👉 Hajdúnánáson, az Óvoda utcán egy második emeleti lakás konyhájában berendezési tárgyak égtek pénteken. A tűzoltók porral oltóval fékezték meg a lángokat. A lépcsőház füsttel telítődött, ezért a társasház lakói a beavatkozás idejére elhagyták az épületet.
👉 Hajdúszoboszlón, a Szurmai utcán autó motorterében füstöltek kábelek; a tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és visszahűtötték a járművet.
👉 Debrecenben, a Külső vásártéren nagy faág hasadt le, a forgalmat veszélyeztetve. A Kanális utcán egy fűzfával, a Könyves Tóth Kálmán utcán egy akáccal történt hasonló; a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.
👉 Nyíradony és a már Szabolcs megyei Nyírmihálydi között egy 10 méter magas fa dőlt az útra, az ily módon képződött akadályt eltávolították a tűzoltók.
👉 Debrecen közelében, a 354-es úton személygépkocsi csúszott árokba éjjel.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések